Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Januari, Maand der Goede Voornemens. En dat is prima nieuws voor octaanliefhebbers wiens lijstje steevast wordt gedicteerd door het vergaarde vetlaagje uit de feestdagen, want Ferrari brengt een product op de markt dat hen voor het eerst in staat stelt om hun passie voor wagens te combineren met het bijschaven van de conditie. Bear with us…

massa-en-alonso

Een omvang van 50 bij 50 centimeter en het niet geringe gewicht van 37 kilogram promoveren het boek ‘Ferrari Opus’ immers tot een excellent fitnessgewicht (zie suggesties hieronder) om al benchpressend de geschiedenis van het steigerende paard na te slaan. Het boek telt 852 pagina’s, 150.000 woorden & 2.000 foto’s en is beschikbaar in drie versies (Enzo, Cavallino Rampante en Classic) – elk van een verschillend exclusiviteitsniveau. Je nieuwjaar kan je best al van je Veyron-rijdende suikernonkel hebben ontvangen, want prijzen starten pas vanaf 2.000 pond voor het minst exclusieve exemplaar…

fitness1fitness2

Toch iets te zware lectuur voor jouw smaak? Dan stellen we het eveneens uitstekende The Porsche Book van Frank M. Orel voor. Iets minder volumineus en fitnesswaardig als dat van Ferrari, maar als je de speciale editie mijdt, dan kost deze maar vier procent van de prijs. Workout-gewijs volstaat het dus om met The Porsche Book meer repetities te doen voor hetzelfde resultaat.

porsche_book_1opus1

[Bestellen kan HIER & HIER]