Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zeg ‘Bob’ en wij denken spontaan aan oudejaarsnacht, toen we weer eens aan de kant werden gezet door de arm der wet. Negatief geblazen – uiteraard – maar prettig is zo’n ontmoeting nooit. Groot was onze verbazing dan ook toen we op de online extensie van de bekende nuchterheidsactie stuitten. Op de site Bob.be geeft het BIVV gratis roadtrips weg, inclusief hip vervoer in de vorm van de MINI Countryman én twee overnachtingen voor vier personen. Dat verdient zowaar een pluim sleutelhanger.

bob2

Verwacht trouwens geen weekendje Noordzee of Ardennen: er is keuze uit luxehotels in Londen, Parijs, Normandië, Amsterdam en Overrijsel. Zelfs de presentatie van de wedstrijd is tot in de puntjes verzorgd, met een navigatiemenu in de vorm van een webspelletje en Facebook-connectiviteit om je vrienden uit te nodigen. Nee, we krijgen geen steekpenningen toegeschoven van het BIVV – we kunnen gewoon niet anders dan dit soort iniatieven van harte toejuichen.

bob1

[Deelnemen via Bob.be]