Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Een man uit Deinze moest vorige week voor de rechter verschijnen omdat hij zijn zoon gekneveld in de koffer had gegooid wegens irritant gedrag. De 49-jarige man wetenschapper reed van de Dordogne naar zijn ex-vrouw in België waar hij zijn dertienjarige zoon uiteindelijk vrij liet. De vader heeft de feiten intussen bekend en het proces wordt in mei voortgezet. Een erg drastische maatregel natuurlijk, en toch geraken we allemaal wel eens geïrriteerd…

m-douglas-falling-down
Pieter ging eerder al op zoek naar storend gedrag van andere weggebruikers. Maar nu willen we graag weten welk gedrag van passagiers jou het meeste stoort wanneer je met de auto rijdt. Fire away!