Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ik ben De Bende van Wim aan het herbekijken. Het eerste seizoen uit 2002, toen de onderwerpen spontaan en de foto’s nog analoog waren. Maar dat blijkt alles behalve productief; elke genoten aflevering doet me meer zin krijgen om onderbroek en tandenborstel in te pakken voor een onvervalste roadtrip en – erger nog – inzien dat ik misschien wel in het verkeerde vak gestapt ben…

bendevanwil

Hoe langer hoe meer ben ik ervan overtuigd dat tweewielers beter geschikt zijn om te roadtrippen dan vierwielers. Ze zijn compacter, snediger en zoveel spannender dan wat we dagelijks rijden. Avontuurlijker ook, en dat betekent dat autoliefhebbers al iets speciaals op de kop moeten tikken om diezelfde rush te ervaren. Wat mijn fantasie ondertussen naar Richard ‘Evo’ Meaden’s heerlijke Caterham Fireblade heeft doen afdwalen, ook al is die waarschijnlijk zo compromisloos dat je het in Parijs voor bekeken houdt.

Daarom deze vraag:
Kan er überhaupt iets aan tweewielers tippen als het op roadtrippen aankomt?

Share Button