Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Meer dan honderd keer hebben we het er al over gehad, en toch blijft het ons boeien: een zoveelste topvideo uit het rijtje ‘Touge’ met een paar genietbare ‘tweedehands’ roadsters. De missie? Zoeken naar het beste lineaire rijgevoel op basis van één vertegenwoordiger per autonatie. Motor achter de vooras of toch maar een middenmotor met de ideale fifty-fifty gewichtsverdeling? Honda’s S2000 van de troon gestoten of nogmaals bevestigd in zijn heldenstatus? “Tuurlijk niet” hoor ik jullie terecht denken, maar het levert niettemin lekkere beelden met een sausje Japanse humor – inclusief een ideetje voor ons -euhm- alomgeprezen steRrensysteem!

[Hat Tip: MotoringConBrio]