Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Excuses zijn aan de orde. En wel voor je werkgever. Want na het zien van deze tien beelden moet je al door de CIA getraind zijn om niet naar de webstek van de Asphalt Heritage Club door te klikken en de rest van de middag weg te zappen. Voor de volledigheid: “The Club is above all a reflection of a mindset, an inherited passion that allows us to share moods, a way of life, whose basics principles are pleasure and authenticity.” Een Frans fotocollectief dus, maar wel een met een scherp oog voor man en machine.

asphaltclub1

asphaltclub2

asphaltclub3

asphaltclub4

asphaltclub5

asphaltclub6

asphaltclub7

asphaltclub8

asphaltclub9

asphaltclub10

Op deze link klikken is dus je middag vaarwel zeggen: Asphalt Heritage Club