Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

“Video killed the radio star”, zongen The Buggles in 1979. Een stelling die dertig jaar later, mits een kleine aanpassing, opnieuw relevant is. In de autojournalistiek verwerf je tegenwoordig immers alleen nog naam en faam als ‘star’ van online videoreviews – kijk maar naar de veelbesproken Chris Harris. Minstens zo interessant is de laatste tijd echter het filmmateriaal van Autocar, een Brits tijdschrift met wat je noemt heritage. Opgericht in 1895 vierden ze onlangs hun 5000ste rijtest, met een overzicht van de vijf meest invloedrijke wagens uit de autogeschiedenis.

Mee eens of niet? Het is aan jullie.