Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Staat er hieronder nog Wir Haben Es Nicht Gewusst, dan is het nu tijd om Wir Haben Es Noch Gesagt boven te halen. Ondanks onze knipoog op Facebook zijn namelijk heel wat media voor de BMW M3 Pick-Up gevallen, ook al stond de datum van dat persbericht op 1 april 2011 gedateerd. Zo’n onding komt er natuurlijk nooit, en daar zullen slechts weinigen rouwig om zijn. Maar of dat ook voor die andere prototypes in de kelders van BMW M geldt?

w5f5rrus

Tijdens een M-feestje in het Duitse Garching – de thuisbasis van alle dingen Motorsport – kreeg aftredend CEO Kay Segler het in zijn krollen om een handvol journalisten toe te laten in de studio en kelder van BMW M. Daar staat niet alleen een exemplaar van elke M-wagen ooit gebouwd (vaak met de sleutels erin), maar ook een exemplaar van elke M die nooit verder dan het prototypestadium geraakt is. En dat levert volgende droomcollectie op:

186cx8qj0rmniatz

dzwyq7fut4vqarbx

thii974p91bd0d71

2keyenpv8gv21bu0

b5i2jmchf3mr9mc2

hb7vp4u2i9so63su

vowi0mfdyxgibphm

rgj3o00gntmpz56b

MET WELKE ZOU JIJ EVEN ROND DE BLOK WILLEN SJEEZEN?

PS: Uitleg bij de verschillende prototypes geven we gaandeweg in de commentaren