Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Hoog tijd dat we nog eens twee fotografen in the spotlight zetten voor een rechtstreeks duel. Voor de verandering geen professionals maar twee semi-professionelen met een scherp oog, een sterke voorliefde voor de automobiel en het juiste gevoel voor compositie. En dat ze in tegenstelling tot veel ‘pro’s’ het gebruik van Photoshop tot een minimum beperken, maakt dat ze hier bij DRIVR op de bovenste plank liggen. Ian Eveleigh (occasioneel EVO-bijdrager) en David Guimarães hebben het vanaf hier voor het zeggen, en daarna is het aan jullie. Which one is best?

Ian Eveleigh

alpina

audi r8

caterham

r8 spyder

scuderia

David Guimarães

bmw 2002

cooper

bmw 2002

alfasud sprint

lola t70

[Meer zien? Check dan hun Flickrpagina: Ian EveleighDavid Guimarães]

Share Button