Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie begon te vrezen dat we op DRIVR alleen aandacht hebben voor Formule 1, geen angst: na een pauze van een maand strijkt het World Touring Car Championship – naast de F1, WRC en GT het vierde officiële FIA-kampioenschap – neer in België. De race in Zolder markeert de start van de Europese campagne, die nog tot september duurt, alvorens in het Verre Oosten een einde aan het seizoen gebreid wordt. En dan het beste nieuws: de RTBF zendt zowel de kwalificaties als de (tweede) race live uit.

wtcc-zolder4_1000

Zij die niet zelf naar de Limburgse omloop afzakken, kunnen vandaag om 13.50u naar La Deux zappen voor de kwalificatie. Voor de laatste van de twee zondagraces kan je morgen vanaf 13u op de Waalse publieke omroep terecht. Nog een reden nodig om te kijken? Laat je dan overtuigen door onderstaand seizoensoverzicht, en de wetenschap dat één WTCC-wedstrijd vaak meer actie bevat dan een heel seizoen F1. Full contact racing op zijn best.