Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

“Can a car ever be art?” vroeg krullenbol Clarkson zich af in zijn feature over de Alfa 8C Compétizione. Niet volgens kenners die kunst definiëren als iets wat zich enkel en alleen op zichzelf kan verantwoorden. Niettegenstaande inspireert het thema de Sloveense kunstenaar Miha Furlan (28 en autodidact met een voorliefde voor Porsche, Ferrari en taferelen uit de Le Mans- , Rally- en Formule 1-scène) mateloos. Van abstract tot eerder fotorealistisch maar steevast geïnspireerd op de Golden 60’s en 70’s van de automobiel. Resultaat? Sterke canvassen die niet zouden misstaan aan de muur van menig octaanliefhebber.

alfagtafinal

lemans71

ferrari712

miha-furlan

alfa-romeo-t33

lancia-delta-s4

senna-toleman

fight-to-the-finish

cobradaytonacoupe

martini-porsche-911

porsche_911_rsr

porsche-vs-ferrari

[Meer zien?: Miha Furlan]

Share Button