Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Update: Bekijk de documentaire nu ook integraal!

Wat ons betreft verdient Murray Walker een standbeeld. Hoewel hij tien jaar geleden (op 77-jarige leeftijd!) officieel afscheid nam als F1-commentator, na 52 jaar als motorsportjournalist, is de inmiddels 87-jarige knar de afgelopen jaren actief gebleven als columnist en verslaggever. Mocht zijn passie voor de sport daarmee nog niet voldoende duidelijk zijn, dan wel door zijn immer enthousiaste commentaarstijl. BBC Two wijdt op zondag 5 juni om 21u een documentaire aan de Rik de Saedeleer van de Formule 1. Een smaakmaker, in de vorm van enkele onsterfelijke Walkerisms, na de sprong.