Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het is een publiek geheim dat ik een oldskool (en dus betaalbaar) Japannertje kan smaken. Vorige maand nog stootte ik via Kapaza op een in goede staat verkerende 1st generation Toyota MR2. Eentje met kleine 1500cc middenmotor, T-bar roof en stuurcapaciteiten om duimen en vingers bij af te likken. Deze bonzaisporter koppelde dan ook het karakter van een sportwagen met middenmotor aan legendarische Japanse betrouwbaarheid, en dat werd in de jaren ’80 door zowel pers als publiek lovend onthaald. Hoewel niet supergoedkoop bij de lancering zijn er vandaag goede exemplaren voor een leuke prijs beschikbaar, getuige daarvan deze aflevering van Wheeler Dealers. Of mijn Miata zich dan toch zorgen moet beginnen maken?

[Thumb: Skaughtto]