Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Waar onderstaande foto’s vandaan komen, en wie ze juist gemaakt heeft, kan ik je niet vertellen. Ze komen dan ook uit een persoonlijk archief dat ik doorheen de tijd heb aangelegd. Wat ik wel weet is dat ze stuk voor stuk vergezeld zijn van hun fiere bezitter(s) die er maar al te graag mee op de foto gingen. De meeste dateren dan ook van uit een tijd dat de auto minder als wegwerpproduct werd aanzien. Gewone mensen zoals u en ik – met uitzondering van John Berry en Ferruccio Lamborghini met zijn persoonlijke Miura. Of wanneer was de laatste keer dat u met uw vierwieler op de foto ging?

me_and_auto_01

me_and_auto_01

me_and_auto_01

me_and_auto_01

me_and_auto_02

me_and_auto_01

me_and_auto_01

me_and_auto_01

me_and_auto_01

me_and_auto_01

[Verscheidene bronnen]