Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

“A good photograph is knowing where to stand” zei een wijs man ooit. Yoshifumi Ogawa weet dat voor een autoshoot, Darren Heath voor een F1-wedstrijd, en – nu ik mijn all-time favorites toch aan het opsommen ben – de McKleins voor een WRC-proef. Die laatste vormen sinds 1997 een vierkoppig collectief onder oprichter Reinhard McKlein en schieten het beste wat er in de koninginneklasse van de rally te vinden is. Niet overtuigd? Check dan de 2011-selectie hieronder…

mcklein1

mcklein2

mcklein3

mcklein4

mcklein5

mcklein6

mcklein7

mcklein8

mcklein9

mcklein10

[Copyright: McKlein – Check zeker ook de historische archieven in TWEE DELEN]