Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_goodwoodfestivalofspeedVraag: wat is er op een zomerse dinsdagavond op TV? Ongenuanceerd antwoord: geen fluit. Dus waarom geen avond op DRIVR spenderen om vorig weekend octaangewijs te kadreren? Van 30 juni tot 3 juli jongstleden stelde Lord March zijn oprit immers weer ter beschikking voor het Goodwood Festival of Speed dat jaarlijks rond deze tijd plaats vindt. De volgende dagen zullen er dan ook massa’s videoclips verschijnen – maar hoe onderhoudend die ook mogen zijn, ze capteren de sfeer niet half zo goed als dit 100-minuten durende videoverslag van SkySports dat zijn weg (on)gewild naar het interweb gevonden heeft. Voeten omhoog & flessenopener in de aanslag!