Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Met: BMW M3 GTS vs. Porsche GT3 RS, Piaggio MP3 & hoogtepunten uit 10 jaar Fifth Gear

Afgelopen vrijdag zette Channel 5 een punt achter wat tot op heden het beste seizoen van autoshow Fifth Gear moet geweest zijn. In deze laatste aflevering, die tevens het tienjarige bestaan van de Top Gearspinoff viert, is vooral het eerste item interessant: Tiff Needell en Vicki Butler-Henderson vergelijken twee Duitse track toys, de BMW M3 GTS en de Porsche 911 GT3 RS, op circuit. De Piaggio MP3-test en het weinig ophefmakende hoogtepuntenoverzicht van de afgelopen 19 seizoenen zijn voer voor de liefhebbers.

Share Button