Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Komt ervan als je de commentaren niet aandachtig in de gaten houdt, dan mis je parels van WebTips als deze. Maar niet getreurd; de reactie van lezer Stijn op onze boekentip van afgelopen week is zo waardevol dat we er graag een apart bericht aan wijden. Want als een instituut als het Nederlandse Autovisie Magazine zijn testarchieven voor het grote publiek openstelt, dan zijn wij er natuurlijk als de kippen bij…

autovisietestenonline

In tegenstelling tot de pay-per-download aanpak van de Belgische AutoGids, biedt Autovisie voortaan elke test sinds 1956 gratis in PDF-vorm aan. Hoeveel dat er exact zijn, hebben we nog niet kunnen achterhalen – maar in ieder geval voldoende om een hele vakantie aan te verkwanselen. Want het gaat daarbij niet alleen om gewone rijtesten, ook perslancering en vergelijkende groepstesten zijn van de partij. Van zowat elk merk en model dat tussen 1956 en 2005 het daglicht zag. En daarmee zijn die stoffige zolderarhieven of omslachtige nabestellingen eindelijk verleden tijd…

[Met dank aan Stijn voor de tip]

Share Button