Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Stellen dat geschiedenis saai is, zou ik niet bepaald durven. Maar het grote publiek daarvan overtuigen zou wel eens moeilijker kunnen zijn. Dat moeten ze bij Mazda ook gedacht hebben. Want hoe breng je je geschiedenis in beeld zonder de met informatie overladen surfer te schamperen? Simpel, je gooit het in een 3D-leefomgeving waar de bezoeker er gewoon zelf op uittrekt.

Een gedegen 6 of MX-5, of liever een Cosmo of RX-7? De DRIVR gaat uiteraard voor de 787B Le Mans-racer of misschien wel voor de vergeten R360. Hoe dan ook staan ze garant voor een interactieve ontdekkingstocht met tal van weetjes en fait divers. Kortom: een webpagina naar ons hart!

picture-12