Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het jubileumjaar van de Jaguar E-Type loopt nog altijd gesmeerd. Getuige daarvan de vele evenementen die dit jaar georganiseerd worden om de tijdloze creatie van Sir William Lyons in de schijnwerpers te zetten. Zo ook tijdens de  Silverstone Classic van 22 juli jongstleden waar een recordaantal E’s verzameld werd. In hun gezelschap: legendarisch testrijder Norman Dewis die op zijn gezegende leeftijd van 91 nog steeds barst van de energie en de sappige anekdotes. Tijdens dit halfuur durend interview neemt hij ons mee door zijn boeiende carrière en vertelt hoe het er back in the days aan toeging. Een absolute aanrader!