Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Coole dashboards opsommen, dat kunnen jullie als de besten. Maar hoe zit het als wij de interieurs oplijsten en fotogewijs om identificatie vragen? Of er dan even hoog van de toren geblazen wordt? Wij geven alvast een tip mee om de zaak te bespoedigen: ‘geen van de getoonde cockpits is vandaag nog in productie’. Kom dus niet af met iets wat momenteel in de brochures staat, want het is er dik tegen. Kom daarentegen af met tien correcte antwoorden, en eeuwige roem zal de jouwe zijn. In bocca al lupo.

1. …

kenjeinterieurs1

2. …

kenjeinterieurs2

3. …

kenjeinterieurs3

4. …

kenjeinterieurs4

5. …

kenjeinterieurs5

6. …

kenjeinterieurs6

7. …

kenjeinterieurs7

8. …

kenjeinterieurs8

9. …

kenjeinterieurs9

10. …

kenjeinterieurs10