Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

OPGELET: Aan deze gastbijdrage hangt een disclaimer vast!

De droom van iedere petrolhead: ooit een garage vol klassiekers ontdekken. De eer viel mij recentelijk te beurt in het centrum van London, op uitnodiging van een RCA-tutor en volledig gepland. In die zin dus weinig spectaculair, maar de invitatie was een welkome versnapering in een stad waar Veyrons, 458 Italia’s en Murcielago’s je om de oren vliegen. Verscholen achter anonieme garagedeuren die beter beveiligd bleken dan de gemiddelde bankkluis, staan automobielen die hun weerga niet kennen…

drivr-london-garage-035-500x3341

Onder flikkerend TL licht, en met een veel te goedkope Canon, heb ik de spiegel aan spiegel geparkeerde vierwielers vastgelegd. Binnen no-time, want de deuren moesten snel weer dicht… Het tweede en laatste deel van dit visueel verslag.

drivr-london-garage-041

drivr-london-garage-046drivr-london-garage-052

drivr-london-garage-047

drivr-london-garage-043

drivr-london-garage-040

drivr-london-garage-048

drivr-london-garage-053drivr-london-garage-049

drivr-london-garage-050

drivr-london-garage-051drivr-london-garage-038

[Foto’s: Niels van Roij]