Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Lezer FrY gaat met de honneurs aan de haal, en laat een knaller van een video achter…!

Zin in een raadseltje? Dan hebben we een leuke voor jullie: uitvogelen welke supercar DRIVR vandaag aan de tand voelt. En dat doe je aan de hand van de foto hieronder waar elf monsters op afgebeeld staan. Die figureren stuk voor stuk in een sprintvideo (een zogenaamde dragrace) die net op het interweb gelost is, maar hier om voor de hand liggende redenen niet getoond wordt. Want de winnaar van die dragrace, dat is meteen het antwoord op de vraag van vandaag…

elfsupercars

Wie dit webzine op de voet volgt, weet dat er al meteen twee kandidaten afvallen: de BMW 1M Coupé wegens recent getest (en enorm genoten), alsook de Mercedes SLS die al twee keer aan bod gekomen is. Blijven er nog over: de Ferrari 458 Italia, Chevrolet Corvette ZR1, Audi R8 GT, Porsche 911 (997) GT3RS, Porsche Cayman R, Lexus LFA, Nissan GT-R², Lotus Evora S en Ford Mustang Boss 302. Met één van die negen gaan we dus vandaag aan de haal.

Maar niet getreurd als je daarmee de video in kwestie niet kan opsnorren; gezond verstand en parate kwartetkennis volstaan in principe om de snelste van dit elftal te identificeren – tenminste als het over 400m-sprints gaat. En vergeet daarbij niet dat de nieuwelingen allemaal over Launch Control beschikken, en op die manier heel wat pk’s kunnen goedmaken. Het enige correcte antwoord – inclusief video – komt online van zodra ondergetekende weer achter zijn PC zit. Als het tegen dan al niet geraden is welteverstaan. Happy hunting!

Share Button