Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

OPGELET: Aan deze gastbijdrage hangt een disclaimer vast!

Wat begon als een experimentje met de wagen van een vriend, groeide al snel tot een ware passie voor auto’s. Ongeveer een jaar en een half terug, op de GEKO Ypres Rally, kwam ik tot het besef hoe krachtig een wagen eigenlijk echt kan zijn. Het was toen m’n eerste autosportevenement, dus je kan begrijpen dat de verwondering groot was als je voordien nog nooit een wagen met zo’n brute kracht gezien én gehoord had…

fredericlouis1

Sinds die dag is mijn interesse in wagens enorm gegroeid. Fotografie is steeds m’n hobby geweest en ook op automotive vlak paste ik het toe. Na eerst wat geëxperimenteerd te hebben met de wagen van een vriend, volgden al snel enkele andere wagens. En van het een komt het ander. Ik had ook nog nooit van mijn leven een autosportrace gezien, laat staan een echt circuit gezien zelfs, maar gelukkig kwam daar enkele weken geleden verandering in met de Spa Six Hours. Met een persbandje rond de pols, was het vooral genieten van het hele autospektakel en wennen aan de speciale sfeer die op zo’n circuit hangt. Ik hoop in de toekomst alvast vaker events bij te wonen, en ondertussen ook eigenaars een mooie herinnering te geven van hun wagen door een privéshoot.

fredericlouis4

fredericlouis2

fredericlouis5

fredericlouis10

fredericlouis8

fredericlouis6

fredericlouis3

fredericlouis9

fredericlouis7

[Copyright: Frédéric Louis]