Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie recent nog op het knopje INFO geklikt heeft, moet ongetwijfeld gemerkt hebben dat onze redactiepagina Under (Re)Construction is. En dat kan maar één ding betekenen, namelijk dat er een plaatsje bij ons vrij is om je pen te scherpen en je stuurmanskunsten bij te schaven. Dus Beste Dames en Heren DRIVRs: wie wil zich vanuit zijn luie zetel (afgewisseld met de nodige Recaro’s om rugklachten te vermijden) klaarstomen voor een carrière in autoland?

vacaturebloggergezocht

Een carrière in de autobranche? Dankzij pro deo-werk bij een autoblog? Vraag ons niet hoe, maar de laatste drie redacteurs die bij DRIVR uittikten, werken vandaag respectievelijk als rij-instructeur, product-manager en perscontact bij een vooraanstaand constructeur. Wij wensen Benny Herdewyn, Cedric Dervoigne en Vincent Allaerts dan ook alle succes toe in hun nieuwe uitdaging, en bedanken hen voor het schrobwerk dat ze voor ons verricht hebben.

En daarmee is ook de belangrijkste vereiste voor een DRIVR gekend: auto’s poetsen. In ruil voor frequente bijdrages sturen we je namelijk op pad met dit soort materiaal, en dat moet zo wervend mogelijk gefotografeerd worden. Ben je dus niet alleen goed met een keyboard maar ook met een fototoestel, dan heb je meteen een streepje voor. Op voorwaarde dat je autokennis even freaky is als die van ons, welteverstaan.

Rest er ons enkel nog twijfelaars te ontmoedigen: begin er niet aan als je voltijds werkt, kinderen hebt of gaat verbouwen. De huidige redactie bestaat uit een net afgestudeerde journalist, een deeltijds vertaler-tolk , een Sanoma-redacteur en een voltijds (auto)fotograaf die elke vrije minuut van hun tijd in dit webzine steken. Wij verwachten dan ook niets minder van onze nieuwe collega, en hopen dat die net als wij met een stuur in de buik geboren is.

Sollicitaties kunnen rechtstreeks naar Ken[apestaartje]DRIVR.be