Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_boekentipmichaelkrummWe durven het bijna niet zeggen, maar volgens kenners zou Driving On The Edge wel eens een update van het legendarische Sports Car and Competition Driving kunnen zijn. Je weet wel, de rijbijbel die Paul Frère eind jaren ’60 compileerde om hem richting milenniumwissel nog eens op te frissen. Maar aangezien geen van beide edities nog herdrukt wordt, is het nu aan racer Michael Krumm om zijn visie op de zaak te etaleren.

DRIVING ON THE EDGE is the definitive handbook on all aspects of competition driving for racing drivers, from novices to professionals, to engineers, track day participants and individuals who simply want to learn about the complexities and secrets of performance driving. Michael is a Formula Ford, Formula 3 and All-Japan Super GT Champion who is currently competing very successfully in the 2011 FIA GT1 World Championship. To describe the book as ‘detailed’ is to understate a fact. Michael at 41 years of age has driven every type of racing car from Formula Ford to modern Formula 1 machines, and has analysed every facet of his own driving over 26 years of racing to develop his own skill set. Now he is sharing it in DRIVING ON THE EDGE

Met een uitgeverij als Autocourse (die al 60 jaar het officiële F1-jaarboek compileert) en een eerdere uitgave in Japan (waar het boek al sinds 2009 te koop is), kan het bijna niet misgaan voor deze Engelstalige versie van Driving on the Edge. Temeer daar Krumm één van die zeldzame coureurs blijkt die het ook nog eens terdege kunnen verwoorden – net als Paul Frère dus. Benieuwd wat onze betreurde landgenoot van dit werkje gevonden zou hebben…