Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ooit The Fast and the Furious: Tokyo Drift gezien? Dat derde deel uit de bekende straatracerreeks blinkt uit in spectaculaire rijkunsten, maar vergeet daar een realistische verhaallijn, geloofwaardige personages en eerlijke emoties bij te betrekken. Dat is waar Outsiders met gierende banden ten tonele verschijnt. De voor februari geplande documentaire volgt enkele Britten die, na tien jaar in de Europese driftscène, voor het eerst het mekka van de sport opzoeken.

img_9562

Outsiders belooft niet simpelweg een parade van blinkende bolides te worden, maar een verkenning van de Japanse autocultuur, de nachtelijke driftscène en historische spots. Zo bezoeken de heren vanuit hun uitvalsbasis in Machida, Tokio onder meer de legendarische Wangan C1 Loop (a.k.a. Bayshore Route), de Daikoku Futo Parking en de Hakone Touge, allen notoire straatracelocaties. Maar ook de legale en in Japan al flink ingeburgerde driftcompetities op circuit komen aan bod.

Gaan we af op de trailer en de eerste foto’s van de trip, die de komende maanden druppelsgewijs worden gepubliceerd op DriftWorks.com, samen met gedetailleerde dagverslagen, dan lijkt bovendien ook het artistieke en cinematografische aspect wel snor te zitten. Kortom: eentje om in de gaten te houden.

img_9535

img_9523

img_9671-2

img_9595

img_9652

[Hat tip: Duckie’RS]

Share Button