Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het zoveelste merkenmagazine hoor ik jullie denken? Niet zo snel. Curves, niet te verwarren met dat andere magazine van AMG, pakt de zaken anders aan. Want hoewel het wel degelijk een Afalterbachse uitgave is, valt er in het eerste nummer – op de advertentie van een CL63 AMG na – geen Mercedes te bekennen. Curves laat uitsluitend bochten zien, vrijwel allemaal vanuit het perspectief van de bestuurder. Bovendien wordt van elke bergpas afstand, reistijd en hoogteverschil aangegeven inclusief extra tips.

“A curve is the most sensuous line between two points – and in a certain way also the most realistic. Almost no one who sets themselves a goal will be able to reach it by the shortest of all routes. And if all our wishes were to come true all at once, we would feel cheated out of the way towards achieving them. Driving teaches us to be in the here and now. And people who live in the here and now are happy. So set out on the quest for the flow, that timeless high plain of being where, for once, cause and effect are an irrelevance, and where only the moment counts”

curves_leseprobe

curves_leseprobe2

curves_leseprobe3

En het is de Frankrijk-editie die als eerste de spits mag afbijten. Goed voor 164 pagina’s, 90 illustraties, 6 Marco Polo-kaarten en een gecombineerd gewicht van maar liefst 800 gram. Een voorproefje en enkele puike videofragmenten kan je vinden op curves-magazin.com of op deze pagina in preview. Al bij al geen slechte deal voor de prijs van 15 euro met keus uit een Engels- of Duitstalige editie.

curves_leseprobe4

curves_leseprobe5

curves_leseprobe6

Het andere magazine van AMG – met op zijn minst bijzonder inspirerende fotografie – kan je nog steeds gratis raadplegen op de desbetreffende webstek. En wij maar denken dat AMG’s enkel en alleen rechtdoor wilden. “Happiness lies in curves.” Tijd dat we onze baseline (mochten we die al hebben) updaten.

[Meer info: CURVES]