Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In het weekend van 14 en 15 januari vinden er wereldwijd solidariteitstmeetings plaats voor het ter ziele gegane Saab. 63 evenementen in 33 landen om exact te zijn, en er komen nog dagelijks initiatieven bij. België betuigt zijn sympathie op zaterdag 14 januari in het Jubelpark waar Saabsunited, het Saabforum en de Saabclub vanaf 11 uur verzamelen blazen. En daar zouden op zijn minst alle Saab-rijders aanwezig moeten zijn, sympathisanten incluis.

wearemanywearesaab

We Are many, We Are SAAB is een organisatie van OutsideSAAB dat opkomt voor de echte slachtoffers van het faillissement. En dat zijn volgens hen de werknemers van de fabrieken en talrijke concessies die door GM’s beslissing zonder werk komen te zitten. Een hart onder de aandrijfriem dus, en daarvoor inspireert OutsideSAAB zich op de Save-Saab-marsen die begin 2010 gehouden werden:

Naar aanleiding van het wereldwijd genomen initiatief vanSaabsunited, Saabforum.nl en Saabclub Nederland, word je op zaterdag 14 januari uitgenodigd ons te vervoegen vanaf 11 uur aan het Jubelpark te Brussel voor een solidariteitsmeeting ter ondersteuning van het merk.

Het Jubelpark herbergt het Autoworld museum waar zich tot 15 januari (het zal dus het laatste weekend zijn) de schitterende expositie Belgian Racing Legends plaatsvindt !

Bovendien zal het eveneens het eerste weekend zijn van het Autosalon te Brussel aan de Heysel op tien kilometer!