Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie vandaag de coolste fotoboeken publiceert? TASCHEN natuurlijk. En fotomagazines dan? Intersection begot. Laat die twee een nachtje op mekaar los in een gewatteerde kamer, en je krijgt iets als Cars Now – Intersection’s eerste excursie in de wondere wereld der naslagwerken getiteld A Guide To The Most Notable Cars Today. En wij hebben artuurlijk een digitale preview mét gallery.

Een naslagwerk met topfotografie, zo kan je Cars Now dus omschrijven. Al zien we de nadruk liever op de clichés dan op het journalistieke aspect; Intersection distantieert zich al tien jaar (bewust) van de drogere materie, wat hun kennis terzake natuurlijk onderuit haalt – mooi geïllustreerd door de opname van het Britse supercarmerk Arash/Farboud dat ondertussen failliet is zonder ooit een auto afgewerkt te hebben. Maar dat wordt dus ruimschoots gecompenseerd door de beelden die de merkenopsomming flankeren en de vraagprijs van 30€ op zich rechtvaardigen. De drietalig Engels/Duits/Franse uitleg krijg je er gratis ende voor niks bij.

[Verkrijgbaar in de FNAC of online via TASCHEN]