Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vorige week geen Top Gear op DRIVR, wegens een aflevering van bedenkelijk niveau – we waren gewaarschuwd. De vierde episode van dit achttiende seizoen bracht gelukkig beterschap. Terwijl wij iets gelijkaardigs deden met Aston Martins in de Alpen en ook wat dichter bij huis, sparde Jeremy de vierwielaangedreven Ferrari FF tegen de nieuwe Bentley Continental GT op een bevroren meer in Zweden.

Maar er was meer: James May gebruikte een testrit in de elektrische Fisker Karma als excuus om AC/DC-frontman Brian Johnson en diens monumentale Bentley 4.5L uit 1928 te bezoeken, en de presentatoren namen het op zelfgemaakte offroad-mobilettes op tegen een team van mindervalide oorlogsveteranen. Studiogasten waren Michael Fassbender (Shame, X-Men: First Class) en zijn “helmet”… Best geslaagd met andere woorden. Dat het productieteam zelf ook wel het verschil ziet met de belabberde kwaliteit van sommige episodes, bewijst Jeremy’s subtiele grapje over de fel bekritiseerde India Special.

Na het zien van bovenstaande aflevering nog honger naar meer? You’re in luck, want ook deze week werden online weer enkele exclusieve extra’s verspreid. Klik op de afbeeldingen om de filmpjes te bekijken – embedden vanop TopGear.com lijkt om technische redenen niet te lukken.

Jeremy Clarkson over afleveringen 3 & 4:

Producer Andy Wilman over afleveringen 3 & 4:

Jeremy spot enkele medewerkers in het wild:

Share Button