Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In schoonheid eindigen – daar zijn ze bij Top Gear goed in. Wie herinnert zich het magistraal gefilmde stukje televisiegeschiedenis met de Aston Martin V12 Vantage niet? Terwijl het team er vorige week nog in slaagde volkomen oninteressante dingen te doen met ‘s werelds interessantse auto’s, zaten ze afgelopen zondag weer boenk op het juiste spoor.

En dat lag niet alleen aan de BMW M5 waarin Richard de episode aftrapte. Zelfs niet aan het amusante interview met Kimi ‘Iceman’ Räikkönen, de man waarvoor het woord cool uitgevonden werd. James’ testrit in Chris Evans’ Ferrari 250 GT California (prijs: 5,5 miljoen pond) kwam in de buurt, maar dé ster van de avond was wat ons betreft het laatste item, waarin het presentatietrio aantoonde waarom rallycrossen niet alleen een goedkopere, maar ook een leukere hobby is dan golf. Terwijl we zelf al in de classifieds waren gedoken op zoek naar een afgetrapte MR2, luidde gitaarvirtuoos Slash (ex-Guns N’ Roses) live de eindgeneriek in. Dat bedoelen we dus met “in schoonheid eindigen”.

Voor wie meer wil, zijn er zoals steeds de extra’s:

Slash in de Cee’d:

James en Richard in de Merlin Bentley van vorige week: