Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UPDATE: De winnaar is ondertussen uit de ether gehaald!

… zowat de enige die we afgelopen weekend zien passeren hebben. En daarin ligt misschien de verklaring: 1 april viel dit jaar in een weekend. Want anders zijn de (marketingbureaus van) constructeurs er als de kippen bij om valse berichten de wereld in te sturen. Met als gevolg dat het autojournaille alles op twee april in de voorwaardelijke wijs schrijft, en met een overdaad aan twijfelwoorden stoffeert. Niet dus in 2012, maar dat maakt de winnaar er niet minder op.


Rotuscars.com (ondertussen offline, nvdr.) speculeert op slinkse wijze over sportwagenbouwer Lotus in Chinese handen. Waarom? Omdat tegenwoordig alles vroeg of laat bij de Noeste Werkers beland – zeker als het zo verlieslatend is als het Britse onderdeel van de Maleisische Protongroep. Of omdat de anonieme auteurs vrezen voor de toekomst van het merk, met een peperdure herstructurering in het verschiet en almaar meer geruchten in de molen.

En daarvoor hebben de websitebouwers op hun beurt kosten noch moeite gespaard. Want beter dan alleen een frontpagina in mekaar te knutselen (zoals hierboven te zien), hebben ze zowat alle subpagina’s van Lotuscars.com nagebouwd en elke ‘l’ en ‘r’ onderling geswitched om de Chinese invloed te onderstrepen. Beter nog: ze hebben de teksten zo aangepast dat de nieuwe woorden – “extra purring power” – een ironische betekenis krijgen. En daar kan Lotus (?) duidelijk niet om lachen, want tijdens de compilatie van dit bericht is de aprilvis onherroepelijk uit de ether gehaald…