Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De stembussen gaan zondagavond dicht! Wie geeft ons een laatste zetje?

Goed Nieuws™! DRIVR is – als enige autosite – genomineerd voor de Knack Weekend Blog Awards: “Uit de meer dan 3.000 inzendingen werden per categorie de finalisten geselecteerd. Tot zondag 29 april kunnen jullie je stem uitbrengen op de blogs die volgens jou de Weekend Blog Award verdienen. Die stemmen worden dan weer samengeteld met de stemmen van de redacties van Knack en Le Vif, om zo op een eerlijke en kwalitatieve manier per categorie één winnaar over te houden.” Voel je ons al komen?

De verdeling van de stemmen bedraagt 60% voor de jury, 40% voor jullie. Daarom kunnen we niet anders dan met aandrang te vragen om voor ons een stem uit te brengen, en daarbij op twee anomalieën te letten: DRIVR is genomineerd in de categorie ‘Niche’, en staat op de allerlaatste van tien pagina’s weblogs. Je moet dus in elke van de negen andere categorieën een stem uitbrengen alvorens ons te kunnen steunen, en daarna verplicht de registratie afronden om je stem te laten gelden.

Dank bij voorbaat, en een vat op het dak van Parking 58 als we deze binnenrijven!

Share Button