Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Als ik het goed heb, trekt nieuwbakken collega Wim Bervoets deze zomer naar de Ustated Nights voor zijn versie van Kerouac’s On the Road. Enige probleem: hij heeft daarvoor een Chevy Tahoe gecharterd (denk een Audi Q7 met delusions of grandeur zoals de Amerikanen dat zo mooi zeggen). En dat is bijna zo erg als de trike waarmee de Schotse stand-up comedian Billy Connelly tegenwoordig over het zondagse één-scherm dondert, op Route 66…

Dat kan beter denken we dan bij DRIVR, wat ons bij de volgende vraag brengt:
Met welk vehikel zou jij de Route 66 – of een ander US-icoon – het liefst aftrippen?
(Foto-links worden door de redactie ingebed)

Share Button