Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bij de voorbeschouwing van onze Docu op Zondag (die we deze week op donderdag uitzenden wegens Hemelvaart) viel mij een heerlijk detail op: de eenzijdige luchthapper van de M3 CSL die de carbon airbox voedt. En toen dacht ik – dat moet toch wel één van de lekkerste Go-Faster onderdelen aller tijden zijn. Tot ik mijn mooie hoofd erover begon te breken, en tot de constatatie kwam dat er eigenlijk een hele rist street cred-stimulerende addenda bestaan – zowel functionele als esthetische, vroeger evenals nu.

En dat opent natuurlijk de deur voor de vraag van vandaag:
Wat is volgens jou het coolste Go-Faster onderdeel ooit?
Liefst met een linkje naar een foto ter visualisatie!