Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

EDIT: Afleveringen 1 tem 6 zijn nu al beschikbaar: Audi R8 Topless in Norway, Lotus Evora carves up the Rockies, Chevrolet Corvette ZR1 chases 200mph in Europe, Land Rover Discovery rumbles through Russia, A Royal Tour of Scotland in a Bentley Continental GT & Subaru BRZ conquers Japan’s Greatest Driving Roads!

Aan internettelevisie geen gebrek tegenwoordig. Enerzijds heb je de sfeermakers als Depth of Speed, anderzijds de hoonigans à la Chris Harris. Doe daar nog een megakluis archiefmateriaal bij, en je kan je afvragen of er überhaupt nog nood is aan klassieke televisie. Of: nóg een extra speler op het interweb, want dat exact wat het Amerikaanse blad MotorTrend met zijn nieuwe ‘Epic Drives’-reeks beoogt. Een welkome aanvulling (en vertel ons dan gerust welke aflevering je bevalt), of eerder teveel van het goede?