Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Laat je niet misleiden door de wat simplistische titel: World’s Most Dangerous Roads is geen Amerikaanse sensatietelevisie, maar topinfotainment van de BBC. Het concept is eenvoudig als geniaal – zet twee bekende Britten (bij voorkeur komieken) in een 4×4 en drop ze op de meest onherbergzame stukken (snel)weg ter wereld. De verhalen achter de routes zijn interessant, de vergezichten prachtig en de rijomstandigheden beangstigend.

Inmiddels is de reeks aan zijn tweede jaargang toe. Passeerden vorig seizoen de Alaskische ice roads, de junglewegen van Peru en de Himalayaroute door Nepal, dan trapt de tweede reeks af met de Kolyma Highway in Siberië. Bijgenaamd The Road of Bones, omdat bij de bouw een miljoen dwangarbeiders omkwamen en meestal begraven werden onder het straatoppervlak. Chilling, in elke betekenis van het woord.

Aflevering 1 (Siberia):

Aflevering 2 (Vietnam):

Aflevering 3 wordt toegevoegd van zodra uitgezonden en beschikbaar!