Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Als er één categorie aan een serieuze opmars bezig, dan moet het wel onze motorsportrubriek zijn. Na de aankondiging van Pikes Peak gisteren, richten we onze aandacht vandaag op dat andere glorieuze US-evenement: de Bonneville Speed Week. Niet met de integrale vertoning van de documentaire Boys of Bonneville (daarvan is online enkel de trailer beschikbaar), wel met een handvol minireportages die de passie van het zoutracen haarfijn weten te capteren, goed voor zo’n 25 minuten kijkplezier.

Boys of Bonneville Movie Trailer from Price Museum of Speed on Vimeo.

HBTV: Depth of Speed – A Pinch of Salt from HBTV on Vimeo.

NEBULOUS THEOREM from Arianna LaPenne on Vimeo.

Ode to Salt – Speed Week 2010 from Josh Clason on Vimeo.