Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Buiten kijf: de beste manier om je rijkunsten te verbeteren, is met een ervaren instructeur. Maar aangezien de meesten daar geen centen voor hebben (zij het middels groepstrainingen of peperdure 1-on-1 lessen), moeten we beroep doen op bits & pieces die we her en der oppikken. En net daar zit het probleem: her en der is niet handig, wat ons motiveert om zoveel mogelijk kwalitatieve info op één plaats te verzamelen. Met name: hieronder.

Was het aanbod studiemateriaal een halve eeuw geleden eerder beperkt (om niet te zeggen gemonopoliseerd), dan zijn we vandaag met ons gat in de boter gevallen. Boeken, artikels, internetberichten en video’s – allemaal slechts een muisklik verwijderd. Maar daarmee is de kous niet af. Want welke info is absoluut de moeite, en welke achterhaald? Daarvoor hebben we natuurlijk reviews nodig, en geen betere dan die van een publiek dat er waarschijnlijk al zelfstandig naar op zoek gegaan is.

Welke bronnen raden jullie aan voor Performance Driving?

[Foto: Autoweek.com]