Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Deze tweet gezien? Wij waren er eerlijk gezegd zelf wat door verrast. In de positieve zin natuurlijk, want DRIVR reviewde nooit meer auto’s in één jaar tijd – laat staan dat er ooit zoveel ShootOuts waren. De vraag is alleen: is dat ook de richting die jullie voor ons in gedachten hebben? Of moeten er in 2013 andere afritten genomen worden? Tijd voor onze jaarlijkse lezersenquête onder het aloude motto ‘vinger aan de pols’!

Zoals het vandaag staat, publiceert DRIVR gemiddeld anderhalf bericht per dag naast twee features per week. Qua invalshoek blijven we de mainstream automedia mijden, terwijl onze hoofdartikels vaak rijtesten zijn. ‘Snelle’ content landt op Facebook (al fan trouwens?), toogpraat en updates op Twitter (volger?). Of beter gezegd: TwitterS aangezien elke redacteur eindelijk een account op de microblogdienst heeft.

Niets staat evenwel gegrift in steen, wat ons zoals elk jaar benieuwd maakt naar jullie voorstellen. Al kunnen we er niet altijd aan tegemoetkomen; eigen video is zo’n heikel punt dat maar niet van de grond wil komen, vooral door het vele extra werk dat daarbij komt kijken. Daarom zijn alle pro-deosollicitaties nog altijd welkom (zeker voor dat vakgebied), terwijl ook de gastbijdrages blijven openstaan voor invulling. Anderzijds hebben we natuurlijk wél de eerste Vlaamse iPhone-octaanapp in de markt gezet…

KORTOM: Wat verwachten jullie van DRIVR.be in 2013?!