Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bis repetita manent wisten de Romeinen al. Daarom herhalen we hier graag wat we boven ons fotoverslag van de Mondial Auto noteerden: “deze from the hip-reeks pretendeert compleet noch nieuwswaardig te zijn, maar wil gewoon documenteren waar ons oog tijdens een rustige persdag in Brussel op gevallen is”. En daarmee beantwoorden we de vraag van collega Wim Bervoets (Is het ‘kleine’ Autosalon van Brussel überhaupt de moeite?) in één adem…

TIP: klik op de eerste foto om ze allemaal groot mét commentaar te bekijken!

autosalon van brussel 2013

autosalon van brussel 2013

autosalon van brussel 2013

[Foto’s: Ken Divjak]