Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dit pareltje hebben we achterhouden tot de temperaturen onder nul gingen. Opdat iedereen zou begrijpen hoe verslavend de kick op twee wielen moet zijn om zelfs in dit klimaat een fix nodig te hebben, natuurlijk in period clothing uit het flat twin-tijdperk. De gekken van dienst? Vooreerst geen hillbilly’s of leather boys maar rasechte Belgen. En weet je wat nog het beste is? Dat zowel de foto’s als de bewegende beelden integraal op film geschoten zijn. Geniet van de vangst.

You know the drill: klik op nummer één om ze allemaal groot te genieten!

[De clue van de zaak laten we graag aan jullie over]

Share Button