Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_carsongsvoorbeginnersOtto Magazine mag dan wel afgevoerd zijn wegens niet opportuun in het vigerende mediaklimaat, op de bijhorende Facebookpagina verschijnt er nu en dan nog iets interessants. Een linkje naar ‘Voor Beginners’ bijvoorbeeld; een Radio 1-programma door Professor in de Toegepaste Popologie Luc Janssen. Speciaal voor het Salon (én Ever Meulen’s nieuwe boek Automotiv) maakte Janssen een editie ‘Carsongs voor Beginners’. Oortjes bij de hand?

carsongsvoorbeginners

Hoe je de verfrissende octaanselectie van Janssen kan herbeluisteren? Officieel door op deze link te klikken. Maar aangezien die player eerder matige geluidskwaliteit produceert, lijkt het ons beter om deze URL in een nieuw Internet Explorer-venster te plakken, pop-up vensters van Radio1.be tijdelijk toe te staan en dan de kwaliteit in de zwarte balk op *** te zetten. De playlists van ‘Voor Beginners’ blijken spijtig genoeg niet voorhanden, maar de professor geeft voldoende tekst & uitleg bij elk nummer. Enjoy!