Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We gaan jullie eens in de bloemetjes zetten. Meer bepaald: in het voetlicht. En nog exacter: zij die altijd enthousiast deelnemen aan ons tweewekelijks VRAAG-topic. Want beter dan de alle antwoorden onderaan het bericht in kwestie te laten bengelen, voorzien we voortaan achteraf een apart bericht met alle topantwoorden. En dat doen we vandaag voor het eerst met een optievraag…

bmwconfigurator

2012_volvo_v40_d2_d4_t4_142012_volvo_v40_d2_d4_t4_07

Het is altijd een nagelbijter: welke extra’s af te vinken bij een nieuwaankoop. Niet alleen drijven die de prijs almaar de hoogte in, opties als een panoramisch dak verhogen het gewicht nog eens met zo’n 80 ongewenste DRIVR-kilo’s. Daarom hou ik mijn auto’s altijd sober – met een sportstoel, manuele airco én… een zelfdimmende binnenspiegel. Want dat is voor mij persoonlijk een optie waar ik geen afstand van wil doen. En daarom…

Welke Opties vind jij Onontbeerlijk ?