Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Met de 24 Uren van de Nürburgring in het verschiet (17 – 20/05) lijkt het ons geen slecht idee om een prioriteitenlijstje op te stellen. De Nordschleife is immers lang, en de mogelijkheden tot daginvulling schier oneindig. Daarom roepen we naar goede gewoonte jullie hulp in, en hopen tegen de hoogmis van de langeafstandsraces een Top-10 klaar te hebben die alles van de beste Currywurst tot de mooiste zonsopgang omvat. En als het even kan: alles daartussenin voor als het gewone Touristenfahrten zijn.

24ring1

ring324ring2

Inspiratie nodig? Here goes: Welk type tickets koop je? Zak je best op voorhand af naar de Eifel? Waar parkeer je? Wat voor kledij/schoeisel wordt er aangeraden? Waar is het meeste sfeer? De beste kijkplek? De spectaculairste bochten? En is camperen überhaupt mogelijk met al die bezopen Duitsers? Charmante hotels in de buurt? Of lekkere resto’s? Typische bars? Bezoektips om op te drogen als het pijpenstelen regent? Parallelle evenementen? Jaarlijks fileleed? Algemene Don’ts? En misschien nog interessanter: wie gaat er?

Ringkenners: Verlicht ons en je mede-DRIVRs!