Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_bestoflondonsupercarsOm supercars te spotten moet je vooralsnog in? Londen zijn natuurlijk. De plaats waar huisfavoriet Sjoerd Ten Kate zijn metier leerde, en terloops misschien wel een nieuwe stijl introduceerde: supercars met smaak kadreren. In het wild. Zonder inbreng van de fotograaf naar locatie of positionering toe. En dat is exact wat Alex Penfold voor Top Gear Magazine doet, met onderhand twee sets van telkens 50 beelden als resultaat. Ziehier de tien beste.

TIP: Klik op foto nummer 1 & waan je voor vijf minuten multimiljonair…

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

[Foto’s: Alex Penfold voor Top Gear Magazine – Volledige Set 1 & Set 2]