Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_markushaubEen reeks cartoons, muursculpturen in 3D en zelfs een racegame dwars door Pyongyang – des weekends kunnen jullie altijd wat Automobilia verwachten op DRIVR. Vandaag wordt de inzending verzorgd door schilder Markus Haub die zijn penseel op wat populaire autofilms en TV-series van de jaren ’60, ’70 en ’80 heeft gemikt. Met als resultaat: een reeks fijne canvassen die wij gemakkelijkheidshalve naast de corresponderende YouTube-clip hebben gezet.

The Persuaders

persuadors2persuadors1

Magnum PI

magnum1magnum2

Miami Vice

miamivice2miamivice1

Le Mans

lemans1lemans2

James Bond

jamesbond1jamesbond2

Bullit

bullit1bullit2

[Bekijk ze allemaal op de webstek van Markus Haub]