Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie met plannen rondloopt voor een grondige make-over van z’n interieur, doet er beslist goed aan om eens langs de webstek van de Engelsman Dave Clark te surfen. De specialiteit van de beste man? Meubilair op maat van DRIVRs, inclusief V8 coffee tables, bureaustoelen op basis van autostoelen en klokken gemaakt uit auto-onderdelen. Maar het meest indrukwekkend zijn misschien nog wel z’n beeldhouwwerken.

single_911

schaal_espritschaal_miura

De werken uit aluminium slagen er namelijk in om enkele iconische modellen tot hun meest essentiële vorm te herleiden. Andere creaties, die hij op schaal 1:12 maakt, zijn vrijere interpretaties van beroemde lijnen, gemaakt uit staal. De bureaustoelen worden dan weer gecreëerd op basis van autostoelen die hij aankoopt en herstelt, of op basis van een stoel die je zelf nog hebt liggen en getransformeerd wilt zien. Idem dito voor de salontafels. De klokken baseert Clark meestal op onderdelen van een koppeling, maar je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of de Brit weet er wel raad mee. Misschien eens even kijken wat er nog in de garage rondslingert?

tafel_astonstoel_abarth

tafel_maserati

[Website: www.daveclarkdesigns.com]