Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Regelmatige lezers van DRIVR zullen het ongetwijfeld al gemerkt hebben: het toetsenbord van head honcho Ken staat er de laatste dagen opvallend onaangeroerd bij. Daar is een goede reden voor: sinds vorige week tikt DRIVRs langste zijn stukjes voor AutoWeek(.be), het persverse weekblad dat sinds vorige week in de rekken ligt. Betekent dat dan dat hij z’n DRIVR-sleutels aan het haakje heeft gehangen?

Zeer zeker niet! Alleen kan hij nu alle tijd goed gebruiken om de opstart van de Sanoma-titel in goede banen te leiden. Pieter Ameye en ikzelf kunnen dus wat extra hulp gebruiken. Daarom zoeken wij een:

Webredacteur (m/v)

Is je smartphone je steun en toeverlaat, spreek je in zinnen van 140 karakters en gebruik je ook #hashtags op je boodschappenlijstje? Loop je ook zo hoog op met Villa d’Este, Goodwood en Pebble Beach? Doe je feilloos de Saab-, Lotus– of TVR-saga uit de doeken? En ben je meteen mee als het gaat om left foot braking, double-clutching en Scandinavian flicks? Dan ben jij de geknipte (m/v) voor ons.

shootoutbmwm6masergts1
‘Ons’, dat zijn in dit geval een freelance journalist, een voltijds webredacteur, een voltijds vertaler en een freelance (auto)fotograaf, die elke vrije minuut van hun tijd in dit webzine steken. Wij verwachten dan ook niets minder van jou, en rekenen erop dat je meerdere keren per week onze website aanvult met actuele, correcte en originele content. Stoot je op nieuws en krijg je dat bliksemsnel online, dan heb je meteen een streepje voor. Rock je daarbij het toetsenbord als geen ander, geven we je er een streepje bij. En kun je bovendien nog eens overweg met een fototoestel, dan rollen we de rode loper voor je uit.

Cayman-vs-Evora---14-Nrpl2013_ford_fiesta_st_01

Wat zit er voor jou in? Wie weet wel een jump start voor een carrière in autoland! Dankzij pro deo-werk bij een autoblog? Vraag ons niet hoe, maar redacteurs die ooit bij DRIVR inlogden, gingen daarna onder meer aan de slag als rij-instructeur, productmanager en perscontact bij een vooraanstaand constructeur, PR bij een bandenfabrikant en webredacteur bij AutoWeek.be. Mooie vooruitzichten? Dachten wij ook.

Sollicitaties kunnen rechtstreeks naar wim[apenstaartje]DRIVR.be